verzekeringen

Voor al uw verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Autoverzekeringen

 • ABC Autoverzekeringen Zoekt u de goedkoopste autoverzekering die aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet, vergelijkt u dan de premies van alle autoverzekeringen op deze site. Overstappen naar een andere verzekeraar kan u veel besparen op uw maandelijkse premie.
 • Autoverzekeringen Door naar een andere verzekeraar over te stappen kunt u veel besparen op uw premie. Om de goedkoopste autoverzekering te vinden, die aan uw wensen voldoet, kunt u op onze site de voorwaarden en premies van de verschillende autoverzekeringen vergelijken.

Inboedelverzekeringen

 • 123 Inboedelverzekeringen Inboedelverzekeringen vergelijken kan veel geld besparen op de premie. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar heeft u nodig om de schade aan uw inboedel te verzekeren na breuk, beschadiging of verlies.
 • Inboedelverzekeringen Inboedelverzekeringen vergelijken kan u een lagere verzekeringspremie opleveren! Een inboedelverzekering kunt u afsluiten om uw inboedel bij eventuele schade vergoed te krijgen van de verzekering. Alle verplaatsbare spullen in de woning en schuur of garage vallen onder het begrip inboedel.

Opstalverzekeringen

 • 123 Opstalverzekeringen Opstalverzekeringen vergelijken kan veel geld besparen op de premie. Een opstalverzekering heeft u nodig als u een eigen woning bezit en eventuele schade die daaraan ontstaat wilt verzekeren.
 • Opstalverzekeringen Opstalverzekeringen vergelijken kan veel geld besparen Als u eigenaar bent van een woning kunt u daarvoor een opstalverzekering afsluiten. Een opstalverzekering dekt de schade aan uw pand in geval van brand, storm, blikseminslag en waterschade.

Rechtsbijstandverzkeringen

 • 123 Rechtsbijstandverzekeringen Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken kan geld besparen! Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken kan eenvoudig en snel op onze site om op die manier te besparen op de premie.
 • Rechtsbijstandverzekeringen Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken kan kosten besparen! Wettelijk verplicht is een rechtsbijstandverzekering niet, maar zeker voor iedereen aan te raden.

Reisverzekeringen

 • 123 Reisverzekeringen Reisverzekeringen vergelijken kan u voordeel opleveren Een reisverzekering is belangrijk voor iedereen die graag reist, zowel binnen de landsgrenzen als daarbuiten.
 • Reisverzekeringen Reisverzekeringen vergelijken kan u voordeel opleveren. Een reisverzekering is belangrijk voor iedereen die graag reist, zowel binnen de landsgrenzen als daarbuiten.

Uitvaartverzekeringen

 • Uitvaartverzekeringen Kosten uitvaart berekenen Bereken hier de kosten van een begrafenis of crematie. U kunt hier een globale berekening maken van wat een uitvaart kost.

Verzekeraars

Verzekeringen vergelijken

 • 1 Verzekering Op onze site worden bijna alle verzekeraars vermeld. U kunt heel eenvoudig en snel de verzekeringen op premie en voorwaarden vergelijken. Vervolgens kunt u de verzekering kiezen, die aan uw persoonlijke wensen voldoet tegen het laagste tarief. Op deze manier kunt u veel geld besparen op de kosten van al uw verzekeringen.

Zorgverzekeringen

 • Zorgverzekering Checker Eenvoudig en snel zorgverzekeringen vergelijken. Zorgverzekeringen vergelijken kan u veel geld besparen! Iedereen in Nederland moet één keer per jaar verplicht een zorgverzekering afsluiten.
 • 123 Zorgverzekeringen Eenvoudig en snel zorgverzekeringen vergelijken. Veel geld besparen op de kosten van uw zorgverzekering! Iedereen in Nederland is één keer per jaar verplicht een zorgverzekering af te sluiten of te verlengen.
 • Zorgverzekeringen Eenvoudig en snel zorgverzekeringen vergelijken. Iedereen in Nederland is één keer per jaar verplicht een zorgverzekering af te sluiten of te verlengen.
Klik hier